Om Mikkel

Kort fortalt: Friluftsgal mikroeventyrer, sykkelboms og treklemmer. Jobber som fotojournalist, forfatter og foredragsholder. Har krysset Norge fire ganger med familien og padlet under Grønland.

Mikkel Soya Bølstad jobber som frilansjournalist, fotograf, forfatter og foredragsholder med natur og friluftsliv som fagfelt. Han er utdannet lektor i zoologi, skriver jevnlig for A-magasinet og Terrengsykkel og har publisert reportasjer i UTE-magasinet, Fjell og Vidde og flere andre friluftsmagasiner.

Han debuterte som forfatter med boka Vill glede, friluftsliv med barn året rundt i 2013, nominert til Årets Fjellbok samme år. I 2016 utga han #mikroeventyr sammen med Marius Nergård Pettersen og boka Villmarkssykling, sykkelen som redskap for turer overalt.

Mikkel er et oppkomme av kreativitet, entusiasme og turglede. Hans faglige tyngde, erfaring som skribent, lekne nysgjerrighet og hjerte som banker for vill, urørt natur er bærebjelkene i hans arbeid med å formidle små og store opplevelser i det fri.

Følg på Facebook – Instagram – Twitter

mikkel-med-hatt2